Thuishaven en routebeschrijving

Muiden
De Nova Cura ligt in het Centrum van Muiden aan de Herengracht tegenover huisnummer. 30. Aan de buitenrand van Muiden via afslag 3 is een P&R plaats waar de auto gratis geparkeerd kan worden.

Klik hier voor een routebeschrijving vanaf uw locatie.

Openbaar vervoer

Muiden is met het openbaar vervoer op diverse manieren te bereiken. Voor de informatie die het beste bij uw situatie past raden we u aan contact op te nemen met Openbaar Vervoer Reisinformatie (link) tel: 0900 – 9292.

Per auto
Uit alle richtingen: snelweg A1, afslag 4 Muiderslot.

Vanuit Amersfoort
Na de afslag 4 Muiderberg / Muiderslot: afslag Muiderslot aanhouden. Bij de splitsing slaat u linksaf, u rijdt nu paralel aan de A1. Links van u ziet u het parkeerterrein: Mariahoeveweg, hier kunt voor € 0,70 per uur / € 8,40 per dag parkeren met camerabewaking. U kunt ook in de vesting parkeren, maar hier moet u parkeergeld betalen (tarief van 1,50 EURO per uur, maandag t/m zondag van 08:00 – 21:00 uur). Om in het centrum te komen neemt u de 1e weg rechts. Via de brug rijdt u de Herengracht op. U kunt parkeren op de Herengracht en de Ton Kootsingel. Voor gratis parkeren neemt u afslag 3 Muiden naar parkeerplaats P1 aan de Maxisweg.


Vanuit Amsterdam

U neemt de afslag 4 Muiderslot en u gaat meteen rechtsaf onder de A1 door, de Mariahoeveweg op. Op het parkeerterrein Mariahoeveweg, paralel aan de A1 kunt u voor € 0,70 per uur / € 8,40 per dag parkeren met camerabewaking. U kunt ook in de vesting parkeren, maar hier moet u parkeergeld betalen (tarief van 1,50 EURO per uur, maandag t/m zondag van 08:00 – 21:00 uur). Om in het centrum te komen neemt u de 1e weg rechts. Via de brug rijdt u de Herengracht op. U kunt parkeren op de Herengracht en de Ton Kootsingel.

Voor gratis parkeren neemt u afslag 3 Muiden naar parkeerplaats P1 aan de Maxisweg.Vanaf hier is het ongeveer 12 minuten lopen richting (groene bordjes) Muiderslot.

N.B. Gedurende de periode 1 april tot en met 1 november is de Oude Zeesluis in het centrum van Muiden op de zondag voor verkeer afgesloten !!!  Wij adviseren u om bovenstaande route aan te houden.