Zeilreizen  -  Voor wie  -  Vaargebied  -  Ik ga op reis en neem mee

Groepen vrienden, families en bedrijven boeken de Nova Cura vaak, ter gelegenheid van een (huwelijks)jubileum, reünie, kroonjaar, mijlpaal of zomaar, voor een ontspannen zeilreis. Maar ook als u niet met een groot gezelschap bent kunt u een zeilreis met de Nova Cura maken. Voor bedrijven besteden we desgewenst aandacht aan teambuilding. Juist nu van belang ! Daarnaast is optioneel een 94 cm beeldscherm met computeraansluiting beschikbaar voor presentaties, (instructie)films en dergelijke.

Voor grotere gezelschappen kunnen we met meerdere schepen zeilen. Er kan dan ook een wedstrijd-element meegenomen worden.

De mogelijkheden variëren van een dagtocht tot meerdaagse zeilreizen zoals een (lang) weekend of midweek. En in de zomer kunt u ook kiezen voor een avondzeiltocht: op een mooie zomeravond voor een paar uur het water op en genieten van water, wind en een prachtige zonsondergang!

Tijdens een zeilreis kunt u rustig aan dek van het uitzicht genieten, de bankjes op het dek lenen zich hier prima voor. Maar u kunt ook actief meehelpen met het zeilen: hijsen van de zeilen, overstag gaan, manoevreren en navigeren van het schip, of misschien staat u liever aan het roer. Wij geven u graag alle ruimte om mee te doen en mee te ervaren !

Met de Nova Cura zeilt u op het Markermeer, het IJsselmeer en de Waddenzee, maar ook de Nederlandse binnenwateren variërend van Friese meren tot de Biesbosch, kunnen worden verkend. In overleg met de schipper is veel mogelijk.

De thuishaven van de Nova Cura is Muiden, maar desgewenst kan er ook uit Amsterdam of een andere haven worden vertrokken.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden en data, neemt u dan contact met ons op.